Cea mai mare şcoală din Râmnicu Sărat, Scoala Gimnazială nr 1, se închide pentru a treia oară de la începerea anului şcolar, după ce un cadru didactic care predă la mai multe clase a fost depistat cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Prefecturii Buzău, CJSU a decis, marţi, că se se suspendă desfăşurarea cursurilor ”faţă în faţă” la Şcoala Gimnazială nr. 1 Râmnicu Sărat până la data de 05.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfăşurându-se după scenariul 3.

Aici, un profesor care a trecut prin mai multe clase a fost depistat pozitiv.

Este pentru a treia oară de la începutul anului şcolar când se închide aceasta şcoală din cauza cazurilor de Covid 19 apărute atât în rândul copiilor cât şi al profesorilor.

La Buzău, 3.670 de persoane au fost confirmate cu Covid 19 de la începutul pandemiei, dintre care 2.944 s-au vindecat, iar 115 au decedat.

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au mai fost confirmate 49 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 (3 pacienţi au fost diagnosticaţi în laboratoare private deanalize şi un pacient a fost testat şi diagnosticat într-o unitate sanitară din alt judeţ).

Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 1 an şi 90 de ani.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.