Echipe de criminalişti se află vineri la locuinţa din Caracal a lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat în cazul dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşanu, cercetările fiind reluate după mai multe zile în care nu a mai fost făcut niciun demers în acest sens, imobilul fiind doar păzit de jandarmi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţilştii au intrat pentru prima dată pe proprietatea bărbatului în urmă cu o săptămână, cînd au avut loc operaţiuni de căutare şi când au fost prelevate resturi de oase, aparent umane, pentru care vineri este aşteptat rezultatul analizelor.

Vineri dimineaţă, anchetatorii au intrat din nou în locuinţă, putând fi văzuţi criminalişti cu combinezoanele albe specifice, care prelevează amprente de pe porţile curţii.

Intervenţia are loc după ce Dincă a fost audiat timp de aproximativ nouă ore la DIICOT Bucureşti, unde, conform avocatului său, ar fi reafirmat că le-a ucis Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie.

Vineri, este aşteptat şi un punct de vedere al fiicei lui Gheorghe Dincă, acuzată de un om de afaceri din Arad de trafic de minore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.