Câştigătorul premiului de Categoria I la tragerea Loto 6/49, în valoare de peste 2,9 milioane de euro, şi-a ridicat, vineri, câştigul. Câştigătorul este un bărbat din judeţul Alba, care joacă în mod constant de aproximativ doi ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat transmis de Loteria Română, în cursul zilei de vineri s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din 3 iunie, în valoare de 14.307.599,36 lei (peste 2,9 milioane de euro).

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, din judeţul Alba, care nu vrea să îşi facă publică identitatea. Bărbatul a afirmat că joacă în mod constant la Loto 6/49, în Blaj, de aproximativ doi ani.

El joacă întotdeauna o singură variantă simplă la Loto 6/49, iar numerele jucate nu au nicio semnificaţie personală, acestea fiind alese de fiecare dată la întâmplare.

Conform sursei citate, bărbatul a aflat că a câştigat marele premiu la Loto 6/49 urmărind, ca de fiecare dată, tragerile loto.

"Jocul periodic la Loteria Română chiar poate aduce câştiguri consistente. Nu vă pierdeţi încrederea în câştigurile Loteriei. Eu am jucat şi am câştigat", a transmis bărbatul, care îşi va putea ajuta familia cu banii obţinuţi. El a spus că va continua să joace ca şi până acum şi că speră să mai câştige şi alte premii mari.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.