Ministerul de Interne, Carmen Dan, a transmis, vineri, condoleanţe familiei poliţistului care a fost înjunghiat mortal în Gara Burdujeni, Suceava, de un tânăr cu care nu avusese niciun fel de conflict şi anunţă că va face ”toate cele necesare pentru a-i ajuta în aceste momente grele”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Carmen Dan a postat, vineri, un mesaj pe pagina de Facebook în care transmite condoleanţe familiei poliţistului din Suceava înjunghiat mortal în gară.

”Sunt alături de familia îndurerată şi de colegii din Poliţia Transporturi Feroviare ai agentului Vezeteu Sorin, ajutor şef post la Postul de Poliţie TF Suceava. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, scrie Carmen Dan.

Aceasta afirmă că va face ”toate cele necesare” pentru a ajuta familia în aceste momente.

”Împreună cu echipa de conducere din Ministerul Afacerilor Interne voi face toate cele necesare pentru a-i ajuta în aceste momente grele”, mai scrie Carmen Dan.

Aceasta a precizat că suspectul a fost prins şi este cercetat.

Un poliţist a fost ucis în Gara Burdujeni, joi seară, fiind înjunghiat de către un tânăr de 24 de ani, care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu.

"La un moment dat, un tânăr a venit prin spatele poliţistului şi, fără a spune ceva sau a face vreun alt gest, l-a înjunghiat în gât. Poliţistul a căzut, iar tânărul, în vârstă de 24 de ani, a continuat să îl lovească cu cuţitul, în zona toracelui", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Suceava, precizând că între poliţist şi tânăr nu existase niciun conflict anterior.

Potrivit acestuia, la faţa locului a ajuns un echipaj de la Ambulanţă, însă poliţistul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Agresorul a fost imobilizat la scurt timp de la incident, în gară, de către o patrulă de poliţişti.

Poliţistul care şi-a pierdut viaţa avea 38 de ani şi era tatăl a doi copii.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.