Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sâmbătă seară într-o conferinţă de presă că vineri şi-a întrerupt concediul şi s-a aflat la minister pe durata manifestaţiei din Piaţa Victoriei, dar acest lucru nu înseamnă că a intervenit în vreun fel. "Invit public să iasa orice angajat al MAI de la orice nivel care a primit un ordin direct de intervenţie operativă din partea ministrului Carmen Da"n, a declarat ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Da, ieri mi-am întrerupt concediul şi am fost prezentă la MAI pentru că ştiu ce înseamnă responsabilitatea funcţiei publice, nu înseamnă că am intrervenit în vreun fel. Invit public să iasă orice angajat al MAI de la orice nivel care a primit un ordin direct de intervenţie operativă din partea ministrului Carmen Dan. Ceea ce s-a petrecut aseară este grav şi nimeni nu poate acuza Jandarmeria că aplică legea", a afirmat Dan. 

Ea a ţinut să spună că jandarmii nu pot răspunde acuzaţiilor oamenilor politici, pentru că reprezintă o structură care respectă legea, dar ea are această obligaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.