Bucureştenii pot adopta un câine fără stăpân în cadrul unei campanii de adopţie organizată duminică de Primăria Sectorului 1, la Ringstar Club, cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor sărbătorită în fiecare an în 4 octombrie. Actele de adopţie sunt întocmite pe loc, iar patrupedele pot fi luate acasă imediat de către noii stăpâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campania de adopţie se va desfăşura duminică la Ringstar Club din Şoseaua Odăi nr. 6, între orele 8.00 şi 15.00

Potrivit Primăriei Sectorului 2, câinii oferiţi spre adopţie sunt strânşi de pe străzi de Poliţia Animalelor Sector 1 şi provin din adăpostul administraţiei locale situat pe Şoseaua Odăi nr. 3-5. Câinii sunt vaccinaţi, sterilizaţi, le-au fost montate microcipuri şi au carnete care dovedesc că sunt clinic sănătoşi.

Cei care doresc să adopte un câine fără stăpân trebuie să aibă asupra lor buletinul de identitate.

Campania de adopţie este organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor, sărbătorită în fiecare an pe 4 octombrie şi va avea loc în cadrul evenimentului “Bucharest Trofy 2017”, iniţiat de Asociaţia “Dobermann Club România” cu sprijinul Poliţiei Locale Sector 1.

De asemenea, adopţiile pot fi făcute pe toată durata anului direct de la adăpostul de animale din Şoseaua Odăi nr. 3-5, de luni până vineri între 09.00 şi 14.00, unde în prezent sunt peste 700 de câini.

Actele de adopţie sunt întocmite pe loc, patrupedele putând fi luate acasă direct de noii stăpâni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.