Două eleve din judeţul Călăraşi au obţinut media 10.00 la Evaluarea Naţională, iar trei elevi au terminat examenul cu media 1.00. În total, aproape 67 la sută dintre elevi au terminat examenul cu medii peste 5.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şooş Monica de la Şcoala Gimnazială "Nicolae Titulescu" din Călăraşi şi Stanciu Alexandra Claudia de la Şcoala Gimnazială Nr.1 din Lehliu-Gară sunt cele două eleve din judeţul Călăraşi care au obţinut media gerenală 10.00 la Evaluarea Naţională.

În judeţul Călăraşi au fost 1.945 de elevi înscrişi la examen, iar 1.340 dintre ei, adică 68.90 la sută, au obţinut medii peste 5.00.

Potrivit rezultatelor oficiale afişate, luni, de Ministerul Educaţiei, s-au înregistrat 201 medii peste 9.00, dar şi 519 medii cuprinse între 1.00 şi 4.97.

Un număr de 86 de elevi nu s-au prezentat la probele examenului, deşi s-au înscris pentru actuala sesiune.

Cei nemulţumiţi de notele primite pot depune contestaţie, iar vineri vor fi afişate rezultatele finale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.