O autocisternă de aproximativ treizeci de tone, care are trei dintre cele cinci compartimente pline cu ulei de rapiţă, a căzut, vineri, în Dunăre, în localitatea Chiciu, judeţul Călăraşi. Nu există persoane rănite, iar cisterna a fost urmărită cu un remorcher şi a fost ancorată la mal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi, o autocisternă a căzut, vineri, în Dunăre.

”După ce a trecut frontiera prin Punctul de Trecere a Frontierei Chiciu, când să urce pe feribot, nu se ştie ce s-a întâmplat, dar cisterna a căzut în Dunăre. Este o cisternă de aproximativ 30 de tone, care are în trei din cele cinci compartimente ulei de rapiţă, dar care nu poluează”, au precizat reprezentanţii ISU Călăraşi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit acestora, deoarece două dintre compartimente sunt goale, autocisterma a rămas la suprafaţă, a fost urmărită cu un remorcher, ancorată şi trasă la mal. 

Sursa citată a mai precizat că în urma incidentului nu au existat victime, singurul aflat în maşină fiind şoferul, în vârstă de 56 de ani. 

”Nu ştim exact dacă s-a salvat sau nu se afla în cabină în momentul incidentului”, au mai precizat reprezentanţii ISU Dobrogea. 

Deocamdată, autorităţile nu au stabilit dacă autocisterna este românească şi nici naţionalitatea şoferului care o conducea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.