Conducerea Spitalului Judeţean Buzău anunţă că suspendă de la 1 septembrie vizitele în unitatea medicală, excepţie făcând cazurile grave de pacienţi internaţi la ATI, în stare critică, ce vor putea fi vizitaţi de o singură persoană, în condiţii speciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Buzău, vizitele vor fi suspendate de la 1 septembrie, măsura fiind impusă ca urmare a creşterii cazurilor de COVID 19. 
”Începând cu data de 1.09.2021, s-a luat decizia ca vizitele in S.J.U. Buzău să fie suspendate din cauza creşterii numărului de cazuri de Covid-19 la nivelul judeţului Buzău. De asemenea, facem menţiunea că potrivit Ordinului nr. 487 din 9 aprilie 2021 privind managementul în caz de deces al pacienţilor infectaţi cu Sars-Cov 2, pentru pacienţii care se află în stare gravă, diagnosticaţi  cu Covid-19 şi internaţi în secţia A.T.I., vizita se poate face  numai cu un singur aparţinător, cu acordul medicului curant şi avizat de către conducerea spitalului”, transmite SJU Buzău. 
 La acest moment, sunt internaţi la Sectia Boli Infecţioase 18 pacienţi, iar in secţia A.T.I. sunt internaţi 3 pacienti.
Sâmbătă, la Buzău au fost raportate 11 cazuri noi de Covid -19, duminică 21, iar luni au fost raportate 8 noi îmbolnăviri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.