Fostul şef al Inspectoratului Şcolar Buzău, Florina Stoian, care a câştigat în instanţă suspendarea ordinului de ministru prin care a fost demisă, a revenit, joi, la post. Ea a anunţat că tot joi au sosit la sediul instituţiei reprezentanţii Corpului de Control al ministrului Educaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florina Stoian a anunţat, joi, că a revenit pe funcţia de conducere la Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău, după ce a fost sunată de colegi şi informată că miercuri seară, în jurul orei 19.00, a venit prin fax ordinul de reinstalare pe post.

În aceste condiţii, ea a mers la serviciu, reluându-şi atribuţiile de inspector general.

Odată cu reinstalarea sa, a plecat din instituţie Geta Burducea, cea pe care ministrul Liviu Pop a desemnat-o să asigure interimatul. 

Pe de altă parte, Florina Stoian a anunţat că joi după-amiază la sediul Inspectoratului au sosit reprezentanţii Corpului de Control al ministrului Educaţiei care verifică toate documentele din instituţie, începând din martie 2017 şi până în prezent. 

Stoian a precizat că se aşteaptă ca oficialii de la Bucureşti să caute motive pentru ca ministrul să o demită din nou. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.