Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, anunţă că va depune un proiect la CNI pentru construirea unui stadion nou în municipiul reşedinţă de judeţ, pentru că cel vechi, de la Gloria, nu mai este conform şi nu mai corespunde cerinţelor actuale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Consiliului Judeţean susţine că va intra în parteneriat cu oricine îşi doreşte, iar el personal va face toate demersurile ca Buzăul să aibă alt stadion, mai performant.

„Voi face diligenţele şi voi depune un proiect la CNI pentru construirea unui stadion nou, care să îndeplinească toate condiţiile. Cred că se şi poate, pentru că există  bani pentru lucrul acesta, iar stadionul de acolo poate să-şi găsească o altă utilitate. La un moment dat au mai fost demersuri pentru construirea unui stadion, însă lucrurile au trenat, s-a schimbat regimul şi aşa mai departe. E acolo o o suprafaţă destul de bună de joc, în locaţia aceea se pot face tribune moderne. Eu cred că un stadion de 12.000 de locuri la Buzău, după părerea mea ca microbist, cu tot ce înseamnă să-l faci de trei, de patru stele, ca să poţi să organizezi şi meciuri internaţionale, amicale, ale loturilor naţionale de copii şi juniori, poate chiar U21, unde poţi face aceste lucruri", a declarat Petre Emanoil Neagu,

Şeful CJ Buzău a adăugat că stadionul din Crâng, Gloria Buzău, unde sunt disputate meciurile, deşi s-au făcut lucrări de reabilitare, nu mai corespunde cerinţelor din sportul actual.

" Într-adevăr, Primăria a făcut eforturi să-l aducă la un anumit standard, dar nu se mai pliază pe ce vrem astăzi. Nu există parcare, nu există loc de antrenament, trebuie făcute anumite modificări din punct de vedere tehnic, ca să fie acreditat”, a argumentat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.