Numărul copiilor şi angajaţilor din Centrul de Primire în Regim de Urgenţă şi Evaluare din cadrul DGASPC Buzău care au fost testaţi pozitiv cu COVID-19, cu teste rapide, creşte duminică după ce şi alţi beneficiari au început să prezinte semne de boală şi li s-au prelevat analize.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este vorba despre alţi 2 copii, beneficiari ai centrului, şi despre un instructor, care au fost testaţi duminică cu teste rapide, acestea ieşind pozitive.

Astfel, în acest moment, în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă şi Evaluare din cadrul DGASPC Buzău sunt 8 copii beneficiari ai unităţii testaţi pozitivi la coronavirus, cu teste rapide, dar şi 3 angajaţi ai centrului, dintre care unul este testat pozitiv cu test PCR.

Tuturor celor cărora le-au fost făcute teste rapide şi au semne de boală li s-au prelevat analize pentru teste PCR, rezultatele fiind aşteptate în cursul zilei de duminică.

Toţi cei 8 copii cu simptome au fost internaţi la Spitalul Municipal din Rm.Sărat, în timp ce cei 3 angajaţi sunt izolaţi la domiciliu. Ei sunt vaccinaţi anti COVID şi au simptome uşoare.

În funcţie de rezultatele testelor PCR, DSP Buzău va dispune o serie de măsuri în centrul de ocrotire socială

Acesta este primul focar de COVID 19 de la Buzău, de la debutul celui de-al patrulea val al pandemiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.