Trei persoane au fost diagnosticate cu infecţie cu coronavirus în judeţul Buzău, numărul total al persoanelor cu COVID 19 ridicându-se acum la 5.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unul dintre bolnavi are 16 ani şi este elev al Colegiului B.P.Hasdeu din Buzău, acesta fiind contact al primei bolnave cu COVID 19 din Buzău, o femeie de 73 de ani din localitatea Pârscov.

De asemenea, au mai fost diagnosticaţi cu COVID 19 o tânără din municipiul Buzău şi o persoană aflată în centrul de carantină din municipiu.

Toţi cei trei bolanvi au fost transportaţi la Bucureşti.

În judeţul Buzău sunt până acum cinci cazuri de coronavirus confirmate: o femeie de 73 de ani din Pârscov, un bărbat de 36 de ani din Râmnicu Sărat, care au călătorit în Italia, adolescentul de 16 de ani, cunoştinţă de-a bătrânei, o tânără de 24 de ani şi o persoană din centrul de carantină. Ultimele date raportate de autorităţile judeţene arată că la Buzău, se află în carantină 67 de persoane, iar pentru alte 2428 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

Raportul la nivel naţional privind noile cazuri de coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore urmează să fie difuzat la ora 13:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.