Femeia de 52 de ani care a venit la Buzău, duminică seară, cu microbuzul din Italia, dintr-o zonă cu cazuri de coronavirus confirmate, nu a fost infectată, au anunţat autorităţile locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică a fost informată, marţi seară, că în urma analizelor efectuate la Institutul "Matei Balş" s-a stabilit că buzoianca venită din provincia Lombardia nu este infectată cu coronavirus.

În continuare, femeia va rămâne însă în carantină, în centrul de la Arbănaşi, comuna Beceni, unde a fost transportată în noaptea de duminică spre luni. Ea va rămâne internată până se vor împlini 14 zile de la momentul în care a fost instituită măsura de carantină.

DIn judeţul Buzău, mai este o suspectă de coronavirus, o femeie de 29 de ani din Râmnicu Sărat, care s-a prezentat marţi la Spitalul Judeţean, cu simptome de boală. Ea le-a spus medicilor că în urmă cu o săptămână a revenit din Veneto, Italia, zonă cu numeroase cazuri de coronavirus.

Femeia prezenta la momentul venirii la spital febră, dureri musculare şi tuse şi a fost transferată cu o ambulanţă specială, în izoletă, la "Matei Balş" în Bucureşti.

Femeia s-a prezentat la spitalul din Buzău cu soţul şi cu copilul lor de doi ani, care nu au călătorit în Italia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.