Poliţiştii buzoieni i-au identificat, după câteva zile, pe cei patru tineri care au fost surprinşi de mai multe camere de supraveghere când loveau cutiile poştale ale mai multor imobile şi încercau să deschidă uşile unor maşini parcate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
"Imediat după vizualizarea imaginilor apărute în spaţiul public, poliţiştii au demarat verificări pentru identificarea, depistarea şi documentarea activităţii persoanelor surprinse în imagini, astfel încât să fie înlăturată orice formă de pericol social. Cei patru tineri au fost identificaţi şi depistaţi de poliţişti, stabilind că aceştia au vârste cuprinse între 15 şi 18 ani şi sunt din Racoviţeni, Vadu Paşii şi Pârscov”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Buzău.
 
Cei patru tineri au fost duşi la sediul Poliţiei în vederea clarificării tuturor aspectelor incidente activităţii acestora şi în vederea luării măsurilor legale.
 
Poliţia Buzău a început o anchetă pentru identificarea unor tineri care au fost surprinşi de camerele de supraveghere, în noaptea de 5 spre 6 februarie, încercând să deschidă uşile mai multor autoturisme dintr-o parcare din municipiul Buzău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.