Câteva sute de motociclişti din Vrancea, Buzău şi Ialomiţa au participat la Buzău la un marş de conştientizare a prezenţei motocicliştilor pe străzi organizat de clubul buzoian B-Zones RC Buzău pe străzile din municipiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce şi-au aranjat motoarele pentru o ieşire în oraş, motocicliştii s-au strâns în parcarea unui centru comercial din nordul oraşului de unde au pornit pe motoare pe principalele artere rutiere din oraş şi au făcut un prim popas la poarta Parcului Crâng unde au împărţit şoferilor pliante şi odorizante auto cu scopul de a-i face pe aceştia să înţeleagă că strada le aparţine şi şoferilor de vehicule pe două roţi.

Ulterior, alaiul de motoare a pornit către centrul oraşului i a poposit în faţa primăriei unde, un reprezentant un instructor moto, un reprezentant UPU-SMURD şi unul al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Buzău le-a vorbit celor adunaţi despre circulaţia pe două roţi în siguranţă.

La final participanţii la marş s-au retras la sediul clubului B-Zones RC Buzău unde au rămas la poveşti alături de un ceaun de fasole acompaniat de mici şi cârnaţi de Pleşcoi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.