Consilierul general Stelian Bujduveanu a anunţat că au început joi discuţiile pe marginea contractului de delegare a serviciului public de transport local de călători în regiunea Bucureşti - Ilfov. El a adăugat că alături de primarul Capitalei Nicuşor Dan, de preşedintele Comisiei de transport din PMB Florin Melciu şi de consilierul general George Nicolaie şi împreună cu aparatul de specialitate al PMB şi al STB, vor fi puse la punct toate detaliile contractului de delegare către STB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am început astăzi (joi - n.r.) vdiscuţiile pe marginea contractului de delegare a serviciului public de transport local de călători în regiunea Bucureşti – Ilfov. Alături de primarul general Nicuşor Dan, de preşedintele Comisiei de transport din PMB Florin Melciu şi de consilierul general George Nicolaie şi împreună cu aparatul de specialitate al PMB şi al STB, punem la punct toate detaliile contractului de delegare către STB.
 
Importanţa contractului este dată nu doar de durata delegării, aceea de 10 ani, ci şi de termenii pe care urmează să îi stabilim.
 
Avem în vedere gestionarea eficientă a tuturor resurselor şi posibilitatea realizării de investiţii, astfel încât activitatea de transport public să permită creşterea calităţii vieţii bucureştenilor, reducerea poluării şi fluidizarea traficului.
 
Vom putea monitoriza îmbunătăţirea serviciului de transport public datorită noilor termeni contractuali, care creează toate premisele realizării unui transport sigur şi modern, demn de o capitală europeană a secolului XXI”, a scris Stelian Bujduveanu joi pe Facebook.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.