Zece fiole care conţin Fentanyl au dispărut din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Braşov. Oficialii unităţii sanitare au anunţat Poliţia despre acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Există această suspiciune, a fost contactată poliţia ieri (marţi – n.r.), se fac cercetări în acest caz”, a declarat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Braşov, Emil Mailat, pentru News.ro. 
Acesta a precizat că a fost anunţat pe cale ierarhică, de către reprezentantul Secţiei de anestezie-terapie intensivă despre faptul că substanţa cu puternic efect psihotrop a dispărut dintr-un spaţiu special amenajat, conform legislaţiei, pentru substanţele stupefiante. 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
„Se pare că ar fi 10 fiole dar deocamdată se fac cercetări. Am fost anunţat cale ierarhică, de către reprezentantul secţiei de ATI şi mai departe a făcut plângere”, a precizat managerul unităţii sanitare.
Fentanilul aparţine unei grupe de substanţe cu efect puternic, analgezice narcotice, care mai sunt numite şi analgezice opioide.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.