Zece fiole care conţin Fentanyl au dispărut din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Braşov. Oficialii unităţii sanitare au anunţat Poliţia despre acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Există această suspiciune, a fost contactată poliţia ieri (marţi – n.r.), se fac cercetări în acest caz”, a declarat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Braşov, Emil Mailat, pentru News.ro. 
Acesta a precizat că a fost anunţat pe cale ierarhică, de către reprezentantul Secţiei de anestezie-terapie intensivă despre faptul că substanţa cu puternic efect psihotrop a dispărut dintr-un spaţiu special amenajat, conform legislaţiei, pentru substanţele stupefiante. 
„Se pare că ar fi 10 fiole dar deocamdată se fac cercetări. Am fost anunţat cale ierarhică, de către reprezentantul secţiei de ATI şi mai departe a făcut plângere”, a precizat managerul unităţii sanitare.
Fentanilul aparţine unei grupe de substanţe cu efect puternic, analgezice narcotice, care mai sunt numite şi analgezice opioide.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.