Trei şoferi au fost depistaţi în trafic de poliţiştii braşoveni după ce ar fi consumat cocaină şi canabis, unul dintre ei, iar în privinţa celorlalţi doi, unul a ieşit pozitiv la consumul de cocaină, iar celălalt, la canabis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Braşov a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Biroului Rutier Braşov au oprit pentru control, sâmbătă, pe strada Poiana Soarelui din staţiunea Poiana Braşov, un autovehicul care era condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Braşov.

“Întrucât poliţiştii au observat indicii în comportamentul conducătorului auto că s-ar fi aflat sub influenţa unor substanţe interzise, au procedat la testarea acestuia din punct de vedere al prezenţei unor astfel de substanţe în organism iar rezultatul a fost pozitiv la cocaină şi canabis”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

De asemenea, tot sâmbătă, poliţiştii din Râşnov au oprit pentru un control, pe strada Valea Cetăţii din localitate, doi conducători auto, unul de 21 de ani şi celălalt de 26 de ani.

“Aceştia prezentau un comportament ce le-a creat poliţiştilor suspiciunea că ar fi fost sub influenţa unor substanţe interzise, motiv pentru care cei doi tineri au fost testaţi din punct de vedere al stabilirii prezenţei unor astfel de substanţe în organism. Pentru tânărul de 21 de ani rezultatul a fost pozitiv la substanţa canabis, iar pentru cel de-al doilea la substanţa cocaină”, a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.