Peste 75 de concurenţi vor participa la Trofeul Teliu, eprezentând cea de-a şasea etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, urmând ca pentru desfăşurarea competiţiei să fie închis traficul pe Drumul Naţional 10, între judeţele Braşov şi Covasna, sâmbătă şi duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trofeul Teliu reprezintă cea de-a şasea etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă şi se va desfăşura, sâmbătă şi duminică, pe un traseu ce include DN 10 ce leagă judeţele Braşov şi Covasna.

La start se vor alinia 75 de concurenţi. Având o lungime de 3,55 kilometri şi o diferenţă de altitudine de 147 metri între start şi finish, traseul Trofeului Teliu combină zonele de viteză cu virajele tehnice, aflându-se pe lista de trasee favorite a multor piloţi din campionat.

Sâmbătă, sunt programate trei runde de recunoaşteri şi trei runde de antrenamente cronometrate, acestea din urmă urmând să decidă ordinea de start pentru manşele de concurs. Cele două urcări de concurs vor avea loc duminică, de la orele 14:15, respectiv 17:00, după ce în prealabil piloţii vor mai avea la dispoziţie încă două runde de recunoaşteri.

Pentru desfăşurarea competiţiei, DN 10, între Teliu (judeţul Braşov) şi Brădet (judeţul Covasna), va fi închis traficului rutier în intervalele orare ce coincid cu desfăşurarea concursului.

Circulaţia va fi restrictionată sâmbătă, în intervalul orar  08:30 - 13:30 şi 15:00 - 20:00, dar şi duminică, între 08:00 - 12:00 şi 14:00 - 20:00.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.