Cele mai mari medii de admitere în judeţul Braşov s-au înregistrat la Colegiul Naţional ”Ioan Meşotă” şi la Colegiul Naţional ”Andrei Şaguna”, ambele din municipiul reşedinţă de judeţ. La Colegiul ”Ioan Meşotă” ultima medie de admitere a fost 9.26.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Colegiul Naţional ”Ioan Meşotă”, ultima medie de admitere la specializarea ştiinţele naturii a fost 9,68, la matematică-informatică - 9,57, iar la filologie - 9,26.

La Colegiul Naţional ”Andrei Şaguna”, ultima medie de intrare la ştiinţele naturii a fost de 9,61, la matematică-informatică - 9,53, iar la filologie - 9,37.

La Colegiul Naţional de Informatică ”Grigore Moisil” ultima medie a fost de 9,25. Medii mari s-au înregistrat şi la Colegiul Naţional Unirea, unde la matematică-informatică ultima medie a fost 9,11, la ştiinţe naturii - 9,09, iar la filologie - 8,82.

Au existat şi licee din Braşov unde s-a intrat cu medii sub 5, printre acestea fiind Colegiul de Transporturi, Colegiul Silvic, Colegiul Tehnic Transilvania, Colegiul ”Mircea Cristea” sau Colegiul ”Remus Răduleţ”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.