O ambulanţă solicitată să intervină la un tânăr de 18 ani din judeţul Brăila, care are dureri abdominale, fiind suspect de apendicită, nu poate ajunge la locuinţa acestuia, din cauza unui TIR care a derapat şi a blocat drumul. O şenilată de la ISU Brăila a fost trimisă să-l preia pe tânăr şi să-l transporte până la salvare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, Ştefan Stoian, un TIR a derapat pe DN 21, între localităţile Bărăganu şi Însurăţei, în zonă formându-se coloane de maşini pe ambele sensuri de mers.

Printre autovehiculele blocate se numără şi o ambulanţă SMURD care fusese solicitată în localitatea Bărăganu, pentru a prelua un tânăr de 18 ani cu dureri abdominale, fiind suspect de apendicită.

Întrucât autosanitara nu poate ajunge la locuinţa tânărului din cauza blocajului, la acesta a fost trimisă o şenilată de la ISU Brăila, care urmează să-l preia şi să-l transporte până la salvare. Ulterior, tânărul va fi dus la Spitalul Judeţean Brăila.

Marţi noapte, în Brăila ninge uşor, vântul viscolind zăpada. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.