Un bărbat de 30 de ani din Botoşani a fost dus la sediul Poliţiei pentru audieri într-un dosar de tâlhărie, iar acolo a scos un briceag şi s-a tăiat pe piept. El a fost dus la spital, cadrele medicale stabilind că rănile produse au fost superficiale. Bărbatul a fost internat în secţia de psihiatrie. Un poliţist este cercetat disciplinar de către conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că un tânăr de 30 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce se afla, vineri,  în sediul poliţiei, unde a fost dus în baza unui mandat de aducere, a scos un cuţit, tip briceag, din buzunarul pantalonilor şi-a făcut rănit în zona pieptului. 
 
„A fost deposedat de cuţit şi imobilizat de către poliţişti, fiind solicitat un echipaj de ambulanţă care l-a transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În acest moment, tânărul se află în afara oricărui pericol, fiind internat pe secţia de psihiatrie a unei unităţi spitaliceşti,  cadrele medicale concluzionând că rănile provocate sunt superficiale”, se arată în comunicat.
 
Tânărul se afla la sediul poliţiei pentru audieri, fiind bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie comisă la data de 23 iunie. 
 
Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani a dispus verificări, prin intermediul Biroului Control Intern, cu privire la modul de respectare a procedurilor de către poliţişti.
 
„În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Control Intern, Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de poliţistul care a permis accesul tânărului de 30 de ani, în sediul poliţiei, pentru a se stabili cu exactitatea dacă acesta a manifestat neglijenţă în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi care sunt abaterile pe care acesta le-a comis. În funcţie de rezultatele verificărilor, faţă de agentul de poliţie, vor fi dispuse măsurile care se vor impune”, a mai precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.