O fată de 14 ani a murit, sâmbătă, după ce a fost înjunghiată mortal în stradă, într-o comună din Botoşani, iar principalul suspect are 20 de ani, fiind prins de poliţişti în zona gării din localitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă, prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Truşeşti,  o fată a fost înjunghiată în stradă.
 
“Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificată victima, în persoana unei minore, de 14 ani, din comuna Truşeşti. Persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Guranda a părăsit locul faptei, imediat după comiterea acesteia, fiind identificat de poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi, în zona gării din localitatea Truşeşti”, a transmis IPJ Botoşani.
 
Victima a murit în urma rănilor suferite. Agresorul a fost dus la sediul poliţiei, pentru audieri, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor.
 
Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.