O elevă din judeţul Botoşani care a obţinut media 1 la evaluarea naţională a fost admisă la un liceu din Săveni, în timp ce alţi şase elevi cu medii de admitere peste 5.00 nu au prins loc la liceu, pentru că au bifat prea puţine opţiuni pe fişa de înscriere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 25 de specializări de la licee din judeţul Botoşani ultima medie de admitere a fost mai mică de 4.

 

La Liceul ”Dr. Mihai Ciucă” din Săveni, specializarea mate-info, s-a intrat şi cu 2.10, această medie fiind obţinută de o elevă care a urmat cursurile unei şcoli gimnaziale din localitate. Tânăra a avut media 1 la evaluarea naţională, în timp ce media din timpul anilor de studii a fost 6.50.

Un număr de 12 elevi cu medii de admitere între 2 şi 3 au fost repartizaţi la licee din judeţul Botoşani.

La liceele tehnologice din Todireni şi Plopenii Mari, la specializarea industrie textilă şi pielărie, nu s-a ocupat niciun loc.

Potrivit conducerii ISJ Botoşani, cinci elevi care au avut medii de admitere de peste 5 nu au fost repartizaţi la niciun liceu, întrucât au bifat prea puţine opţiuni pe fişa de înscriere.

Cea mai mare ultimă medie de admitere s-a înregistrat la Colegiul ”Mihai Eminescu” din Botoşani, respectiv 9.24 la mate-info. La acelaşi colegiu, la specializarea ştiinte ale naturii, ultima medie a fost 9.24.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.