Un bărbat de 51 de ani din Bistriţa-Năsăud, aflat în carantină sub pază întrucât nu respectase izolarea la domiciliu după ce s-a întors din Germania, a murit, miercuri, în camera sa. Autorităţile precizează că el nu a semnalat că ar avea probleme de sănătate, simptomatologie pentru COVID-19 sau alte nereguli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Prefecturii Bistriţa-Năsăud, un bărbat de 51 de ani, aflat în carantină sub pază, a murit miercuri. Bărbatul fusese izolat la domiciliu după ce a revenit din Germania în 22 mai, iar în 25 mai s-a constatat că nu a respectat măsura, fiind transportat de îndată în carantină sub pază. 
 
"În această dimineaţă şi la prânz, persoana respectivă nu a ridicat masa, astfel că jandarmii care asigurau paza locaţiei de carantinare au încercat să ia legătura cu aceasta pentru a verifica dacă sunt nereguli. Ca urmare a faptului că nu au reuşit să stabilească un contact, forţele de ordine au recurs la intrarea forţată în camera acesteia. Bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă, astfel că s-a efectuat un apel 112. Echipajele medicale care au intervenit la faţa locului au constatat decesul acestuia", arată sursa citată.
 
O echipă formată din poliţişti de la Investigaţii Criminale şi Criminalistic a mers acolo pentru a face cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, va fi efectuată necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.
 
"Menţionăm faptul că bărbatul nu a semnalat autorităţilor în niciun moment probleme de sănătate, simptomatologie specifică Covid-19 sau alte probleme. Ultima dată când s-a luat legătura cu această persoană a fost în seara de 2 iunie", precizează Prefectura Bistriţa-Năsăud.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.