Bogdan Trif, propus ministru al Turismului, a fost director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sibiu, iar din martie 2016 deţine funcţia de comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu. El are 41 de ani, este căsătorit şi este preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PSD Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sibianul Bogdan Trif a urmat cursurile Facultăţii TTPA din cadrul Universităţii ”Lucian Blaga” din Sibiu, dar şi pe cele ale Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii ”Alma Mater” Sibiu. De asemenea, a făcut master ”Managementul sistemelor ecologice” şi ”Managementul relaţiilor de muncă”.

Între 2002 şi 2004 a lucrat ca inginer agronom, ulterior intrând în rândul angajaţilor din sistemul de protecţia mediului, iniţial în funcţia de consilier, ulterior fiind director coordonator şi director executiv al Agenţiei de Protecţia Mediului Sibiu, funcţie pe care a deţinut-o în perioada 2013 – 2016.

Din martie 2016, Bogdan Trif a ocupat funcţia de comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu.

El are 41 de ani şi este căsătorit.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, Trif nu deţine terenuri sau active financiare, dar nu are nici datorii. El are împreună cu soţia un apartament în Sibiu şi o maşină, cumpărată în 2016. Veniturile trecute în declaraţia de avere sunt doar cele obţinute de la funcţia de bază, atât la el cât şi la soţie.

Trif este preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PSD Sibiu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.