Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au confiscat, în urma a trei percheziţii domiciliare, o armă cu gaz şi muniţie pentru aceasta, arcuri şi săgeţi, arbalete, vârfuri pentru săgeţile de arc sau arbaletă, precum şi alte accesorii pentru aceste arme, deţinute ilegal de un bărbat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, în urma uneia dintre cele trei percheziţii domiciliare făcute săptămâna trecută de poliţişti pentru verificarea unui bărbat în vârstă de 32 de ani din Ştei, judeţul Bihor, bănuit de contrabandă calificată, au fost găsite o armă neletală scurtă, cu gaz, de calibru 4.5 mm, încărcătorul acesteia, 109 alice din plumb pentru aceasta, 14 tuburi CO2, două arcuri cu scripeţi profesionale cu accesoriile aferente, o arbaletă, 48 de săgeţi pentru arbalete şi arc, patru lunete pentru arbalete, 65 de vârfuri metalice pentru săgeţi de arc sau arbaletă şi diverse subansamble şi accesorii pentru arc cu scripeţi şi arbaletă.

Bărbatul este suepectat că în perioada mai – iulie ar fi introdus în ţară fără drept armele descoperite în urma percheziţiei.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările în cauză sub coordonarea Parchetului de lângă Judecătoria Beiuş pentru documentarea activităţi infracţionale în cauză.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.