Bătrânul din Galaţi al cărui deces a fost raportat duminică de Grupul de Comunicare Strategică se afla într-un centru privat de îngrijire a persoanelor vârstnice. Din acelaşi centru mai sunt 4 persoane confirmate cu coronavirus, între care şi femeia al cărei deces fusese anunţat sâmbătă, iar apoi a fost infirmat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit prefectului de Galaţi, Gabriel Avrămescu, centrul respectiv este în carantină totală, paza fiind asigurată de jandarmi. DSP Galaţi a demarat o anchetă epidemiologică la centrul respectiv, fiind testate toate persoanele asistate, iar în cazul unora se mai aşteaptă încă rezultatele.

Patru bătrâni sunt pozitivi şi au fost preluaţi şi duşi în Spitalul de Boli Infecţioase, iar ceilalţi sunt în continuare în centru. Acolo, au fost trimişi un medic, dar şi asistenţi şi îngrijitoare.

Centrul este acelaşi în care se află femeia de 82 de ani infectată cu coronavirus al cărei deces a fost anunţat sâmbătă de Grupul de Comunicare Strategică, dar ulterior a fost infirmat.

În Galaţi sunt 101 cazuri de infectare cu coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.