Bărbatul confirmat cu coronavirus prins luni de poliţişti după ce a fugit de la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi a părăsit aceeaşi unitate şi vineri seară, el fiind găsit la scurt timp de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Ioana Bâlea, a declarat, luni seară, că bărbatul care a fugit de la Spitalul de Boli Infecţioase din municipiu a comis aceeaşi faptă şi săptămâna trecută.

Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pacientul a părăsit spitalul fără acordul personalului medical, fiind prins la scurt timp de poliţişti.

El a fost reinternat pentru continuarea tratamentului, iar luni seară a comis un gest similar, fiind prins după trei ore, în comuna Ciurea, la 15 kilometri distanţă de municipiul Iaşi.

Potrivit poliţiştilor, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Bărbatul este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi din 29 martie.

Luni, el a ieşit pe geamul de la baia situată la parter şi a fugit. Bărbatul a fost depistat de un echipaj al Poliţiei Locale Ciurea, pe drumul judeţean 248, la ieşirea din localitatea Dumbrava, comuna Ciurea. El se deplasa pe jos, declarând că intenţiona să ajungă în comuna Scânteia, unde are domiciliul.

Prefectul de Iaşi a dispus IPJ o verificare a firmei de pază care îşi desfăşoară activitatea la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.