Bărbatul din cauza căruia se presupune că nouă secţii de votare din judeţul Prahova au rămas aproape trei sferturi de oră fără electricitate, duminică seară, a fost identificat şi este cercetat pentru infracţiunea de distrugere. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate în momentul în care a fost găsit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişltii prahoveni l-au identificat pe bărbatul care, duminică seară, a tăiat un arbore care a căzut pe reţeaua de electricitate lăsând fără curent electric trei comune cu secţiile de votare aferente.

Potrivit autorităţilor din Prahova, bărbatul, care este din Proviţa de Jos, este audiat la Poliţie, el fiind cercetat pentru infracţiunea de distrugere.

Surse apropiate anchetei au precizat că bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate în momentul în care a fost găsit.

Nouă secţii de votare din localităţile Proviţa de Sus, Proviţa de Jos şi Poiana Câmpina au rămas fără electricitate, procesul de votare fiind suspendat timp de 40 de minute, în urma unei avarii produse de căderea unui copac peste liniile de alimentare cu energie electrică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.