Bărbatul în vârstă de 36 de ani, din Vaslui, care a susţinut că a fost înjunghiat pe o stradă din Craiova, a fost reţinut de poliţiştii doljeni, el fiind acuzat că a minţit şi a indus astfel în eroare anchetatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, joi, că în urma cercetărilor evenimentului din data de 26 decembrie, prin care un bărbat de 36 de ani, din judeţul Vaslui, a sesizat că ar fi fost înjunghiat, de persoane necunoscute, pe o stradă din municipiul Craiova,  poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare.

„În urma sesizării depuse de bărbat, din seara zilei de 26 decembrie, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au întreprins un complex de activităţi investigativ-operative, audieri de martori şi vizionări de imagini de pe camerele de supraveghere, din zona comiterii faptei, bărbatul nefiind observat în zonele pe care acesta le-a indicat poliţiştilor. În fapt, acesta este bănuit că a reclamat în mod fals agresiunea din seara zilei de 26 decembrie, inducând în eroare organele judiciare”, a precizat IPJ Dolj.

Bărbatul a fost întrodus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, urmând ca vineri, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, luni, de o unitate medicală din municipiul Craiova cu privire la faptul că, un bărbat s-a prezentat la camera de gardă prezentând o plagă înjunghiată.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au legitimat bărbatul în cauză, acesta având vârsta de 36 de ani, din judeţul Vaslui. Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Craiova, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de 4-5 tineri, pe care nu-i cunoaşte, fiind lovit de unul dintre aceştia cu un obiect înţepător în zona abdominală”, a anunţat IPJ Dolj.

Poliţiştii au început atunci cercetările pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.