Un bărbat din judeţul Botoşani şi-a tăiat, cu un flex, venele de la braţul stâng, vrând să îşi pună capăt zilelor după ce, consultând date de pe internet, a ajuns la concluzia că suferă de cancer. Soţia sa l-a găsit şi a chemat ajutoare, medicii de la Spitalul Judeţean „Mavromati” din Botoşani reuşind să îl salveze. Oficialii spitalului spun că bărbatul nu se află în evidenţa niciunui medic oncolog.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tentativa de suicid a avut loc sâmbătă, iar bărbatul şi-a tăiat venele cu un flex, după ce i-a lăsat soţiei sale un mesaj pe telefon, scriu jurnaliştii de la Monitorul de Botoşani. Potrivit acestora, botoşăneanul s-a autodiagnosticat cu cancer la colon, după ce a citit pe internet despre simptome pe care le are.
El a plecat într-o anexă a casei, să pună lemne pe foc, lăsând femeii un mesaj pe telefon, în care îi transmitea că este o soţie bună şi îi cerea să îl ierte. Soţia l-a găsit într-o baltă de sânge şi a chemat ajutor, bărbatul fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” din Botoşani. 
Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Ioan Asaftei a declarat marţi, pentru News.ro, că pacientul nu se află în evidenţele medicale la niciun medic oncolog. 
„S-a prezentat un pacient care nu este în evidenţă la cabinetul de oncologie. A fost mai mult pe un fond depresiv”, a declarat Ioan Asaftei. Potrivit acestuia, evoluţia pacientului este una favorabilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.