Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a anunţat că intenţionează să propună închiderea unor supermarket-uri în week-end, a precizat că săptămâna viitoare vor fi invitate organizaţiile profesionale pentru a lua act de deschiderea acestei consultări cetăţeneşti. ntrebat despre orizontul de timp în care situaţia ar trebui reglementată până în apropierea sărbătorilor de Paşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După ce am consultat cetăţenii împreună cu mai mulţi consilieri generali, analizând cu primarul general, s-a declanşat o dezbatere în rândul Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Aprovizionarea de orice tip pe timpul zilei cu autovehicule mai mari de 3,5 tone, practice, să fie de îndată reglementată şi – să ştiţi că e o chestiune de asumare, dar cetăţenii îşi doresc acest lucru – închiderea unităţilor comerciale sâmbăta şi duminica”, a preciat Bădulescu, într-o conferinţă de presă, după ce anterior anunţase că va propune închiderea unor supermarket-uri în week-end.

Acesta a afirmat că se referă la unităţile comerciale de tip mall sau cash&carry.

”Deocamdată, nu am avut discuţii în acest sens, nu am înţeles care sunt intenţiile cetăţenilor, le vom prelua de îndată. Săptămâna viitoare vor fi invitate organizaţiile profesionale pentru a lua act de deschiderea acestei consultări cetăţeneşti, iar aceştia să poată interveni cu elemente în susţinerea opiniei lor”, a mai precizat Bădulescu.

În plus, viceprimarul Capitalei a afirmat că, după ce se va stabli care sunt solicitările cetăţenilor, se vor iniţia discuţii cu operatorii economici.

”În ţări civilizate, chestiunile acestea sunt foarte bine reglementate, tocmai pentru a scoate cetăţeanul din acest stres, care ocupă timp, în detrimentul altor lucruri pe care ei ar trebui să le facă”, a mai spus Bădulescu.

Întrebat care este orizontul de timp în care această chestiune ar trebui reglementată, Bădulecu a spus: ”Până în apropierea sărbătorilor de Paşte”.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a anunţat, vineri, că va propune în Consiliul General al Municipiului Bucureşti închiderea unor supermarket-uri în week-end, după ce a primit solicitări de la cetăţeni în acest sens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.