Rata de promovare a examenului de bacalaureat în urma soluţionării contestaţiilor a crescut în judeţul Galaţi cu mai mult dde două procente, după ce 76 de elevi au obţinut medii mai mari decât cele iniţiale. S-au depus 1.273 de contestaţii, 855 de note fiind mărite, 334 micşorate în timp ce 84 au rămas nemodificate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor comunicate, luni, de Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi, rata de promovare, după contestaţii, în judeţ, este de 76,92%, cu 2,4 procente mai mare decât ce iniţială. Astfel, în urma contestaţiilor, 76 de elevi au fost declaraţi promovaţi peste numărul iniţial de 2.355.

La nivelul judeţului Galaţi au fost înregistrate 1.273 de contestaţii, iar în urma soluţionării acestora 855 de note au fpst mărite, 334 micşorate în timp ce 84 au rămas nemodificate.

În judeţul Galaţi există la această sesiune a examenului de bacalaureat o singură medie de 10.00, obţinută de o elevă de la Colegiul Naţional "V. Alecsandri" din municipiul Galaţi.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.