Centrul Infotrafic anunţă că, de marţi, se impun restricţii de trafic pe Autostrada Soarelui, pentru lucrări la rosturi. În perioada sărbătorilor pascale - între 21 şi 26 aprilie - restricţiile vor fi ridicate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, de marţi, se vor introduce restricţii de trafic pe Autostrada Soarelui.  

Restricţiile vizează realizarea de lucrări (reparaţie rosturi dilataţie şi înlocuire element metalic) şi vizează tronsoanele:  

  • pe sensul către litoral, între km 19+972 m şi km 21+272 m(loc. Cernica, jud. Ilfov), restricţionată banda nr. 2; 
  • pe sensul către capitală, între km 23+72 m şi km 21+272 m(loc. Brăneşti, jud. Ilfov), restricţionată banda nr. 2 

 ”În perioada 21.04.2022 - 26.04.2022, restricţiile vor fi ridicate”, anunţă Centrul Infotrafic.  

Instituţia precizează că semnalizarea rămâne şi pe timpul nopţii (balize reflctorizante cu semnale luminoase şi sageată luminoasă ), iar in perioada 21.04.2022 - 26.04.2022, aceasta va fi ridicată total urmând a se instala la o data ulterioară.. 

”Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, recomandăm mărirea distanţei de siguranţă între autovehicule, semnalizarea şi asigurarea înaintea schimbării benzii”, au mai transmis poliţiştii.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.