Bucureştiul şi 13 judeţe din sudul şi estul ţării vor fi, de duminică seară până luni după-amiază, sub avertizare cod galben de vânt, care va depăşi la rafală 65 de kilometri pe oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avertizarea emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie este valabilă de duminică, ora 21.00, până luni, la ora 14.00, în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi şi Vrancea.

Potrivit meteorologilor, vântul va avea intensificări în sudul şi în estul ţării, dar îndeosebi în Muntenia, în sudul Moldovei şi în Dobrogea, unde rafalele vor depăşi 55-65 de kilometri pe oră.

Vântul se va intensifica şi la munte, în special în zona Carpaţilor Orientali, iar la peste 1.500 de metri altitudine vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.