O avarie majoră s-a produs, luni, la o conductă care asigură alimentarea cu agent termic în cartierul Florilor din municipiul Braşov. Autorităţile locale anunţă că, având în vedere faptul că se prognozează temperaturi negative, peste noapte vor continua furnizarea agentului termic, marţi urmând a fi sistată furnizarea pentru realizarea reparaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Primăria Braşov, avaria de pe reţeaua de transport agent termic din cartierul Florilor afectează atât conducta de tur, cât şi pe cea de retur. Zona avariei a fost localizată în curtea unei şcoli.  

”Având în vedere temperaturile negative din această noapte, am luat decizia sa nu oprim furnizarea de agent termic, cu condiţia ca adaosul  de apă caldă să nu fie peste limita de suportabilitate a pompajului. Mâine dimineaţă, pentru a putea începe reparaţiile, Serviciul Public Local de Termoficare (SPLT) este nevoit să  sisteze furnizarea de agent termic in cartierul Florilor. Vor fi afectaţi aproximativ 600 de abonaţi”, informează Primăria Braşov 

Oficialii municipalităţii precizează că echipele de intervenţie vor face tot posibilul ca până marţi seara  lucrările de reparaţii sa fie terminate, ”dacă totul decurge fără alte incidente”.  

Conform Primăriei, pentru reţeaua de transport din cartierul Florilor există un proiect de modernizare care include are un studiu de fezabilitate, dar la care trebuie actualizaţi indicatorii tehnico-economici. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.