Atribuţiile pe care le va avea fiecare viceprimar al Capitalei vor fi stabilite în zilele următoare, a declarat viceprimarul PSD-UNPR, Aurelian Bădulescu, precizând că el se poate ocupa de toate problemele bucureştenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Zilele viitoare urmează să se stabilească atribuţiile pe care le vom avea pentru funcţia de viceprimar. Eu cred că mă pot ocupa de tot ce este nevoie în Bucureşti, de toate problemele oamenilor”, a spus Bădulescu.

Întrebat dacă nu se va simţi în umbră având în vedere că are un coleg celebru, Aurelian Bădulescu a spus că Tudor Ionescu a fost ales de bucureşteni şi nu îl poate privi decât ca pe un coleg în această echipă.

„Ceea ce spuneţi dumneavoastră sunt lucruri care pentru fiecare persoană în parte pot fi speculate”, a spus Bădulescu.

În acest context, el a fost întrebat dacă ar putea să apară speculaţii şi pe seama faptului că el a fost avocatul lui Gigi Becali.

„Înainte de a deveni ales de către cetăţenii din Bucureşti am fost avocat şi, ştiţi foarte bine, un avocat, un preot, un doctor vine acolo unde este chemat”, a spus viceprimarul Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.