Aurelia Alexa, fost jurnalist al agenţiei de presă News.ro, este, începând de marţi, purtător de cuvânt în cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jurnalist cu experienţă de peste 11 ani în presă, Aurelia Alexa a fost reporter la agenţia de presă News.ro, agenţia de presă Mediafax şi cotidianul Curentul, dar şi documentarist la emisiunea “Duminică de duminică, cu Florin Călinescu”, difuzată de PRO TV.

Tot de 11 ani, Aurelia Alexa a fost reporter acreditat la Ministerul Muncii, ceea ce i-a conferit o vastă expertiză în domeniul social, precum şi înţelegerea principalelor politici publice pe care ministerul le desfăşoară.

Ca jurnalist, în anul 2010 a primit Premiul pentru cea mai bună depeşă de agenţie de presă, iar în anul 2013 a fost desemnată, de către comunitatea familiilor adoptive din România – Ador Copiii, Ambasador al Adopţiei. În acelaşi an a primit şi premiul “Drepturile Copilului Korczak” la categoria jurnalist, acordat de Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC).

A studiat Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării în cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi Comunicare şi Relaţii Publice (masterat) la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative (SNSPA) din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.