Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Franţa, unde miercuri va fi perturbat traficul feroviar, pe întreg teritoriul, ca urma a unei greve a sindicatelor din domeniu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Franceză că personalul din transportul feroviar a anunţat intrarea în grevă, cu asigurarea serviciului minim al circulaţiei trenurilor. Astfel, traficul feroviar de pe întreg teritoriul Franţei va fi perturbat în data de 6 iulie 2022", a transmis MAE.

MAE recomandă consultarea informaţiilor actualizate privind condiţiile de transport, disponibile pe site-ul SNCF, precum şi aplicaţia SNCF.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966 şi +33147052755, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, în funcţie de zona în care se află, au la dispoziţie următoarele telefoane de permanenţă: misiunea diplomatică a României în Republica Franceză: +33680713729, Consulatul General al României la Marsilia: +33610027164, Consulatul General al României la Lyon: +33643627736 şi Consulatul General al României la Strasbourg: +33627050022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.