O asistentă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Brăila a fost confirmată cu coronavirus, femeia având şi alte afecţiuni. În contact cu bolnava a intrat colegul său ambulanţier, dar şi alte persoane, în total 4 contacţi direcţi şi 20 indirecţi, care sunt în izolare la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit prefectului judeţului Brăila, Cătălin Boboc, în acest judeţ sunt 8 persoane confirmate cu coronavirus, iar un bolnav a fost declarat vindecat şi externat.

Dintr cei 8 bolnavi de coronavirus, face parte un singur cadru medical din Brăila. Este vorba despre o asistentă de la SAJ Brăila, care are şi alte afecţiuni.

În cazul său, ancheta epidemiologică a scos la iveală 4 contacţi direcţi şi 20 indirecţi, inclusiv colegi de serviciu de la SAJ Brăila care au fost trimişi în izolare.

Conform lui Boboc, asistenta contaminată se simte bine, având o formă uşoară de COVID 19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.