Aproximativ o sută de persoane au participat, miercuri, la cel de-al 15-lea flashmob organizat în faţa sediului PSD din Sibiu, sub sloganul ”Uniţi suntem puternici”. Artistul Dan Perjovschi, aflat la New York, a transmis un mesaj de susţinere a mişcării: ”Rezist. Exist”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email


Evenimentul a început, ca de fiecare dată, la ora 12.00 şi a durat 15 minute. Cel de-al 15-lea flashmob s-a desfăşurat sub sloganul ”Uniţi suntem puternici”.

”«Vă vedem» a devenit strigătul tăcut al celor ce nu vor să capituleze în faţa distrugerii statului de drept. PSD-ul, deşi a auzit acest mesaj al societăţii, încă tot nu l-a înţeles. Aşadar trebuie să fie repetat, până îl vor pricepe”, au transmis organizatorii.

Protestul a fost, ca de fiecare dată, mut, participanţii ascultând în linişte clopotele Bisericii Evanghelice din centrul municipiului Sibiu care bat, zilnic, la ora 12.00.

Artistul Dan Perjovschi, originar din Sibiu, s-a alăturat protestului în stilul caracteristic şi a transmis o fotografie din New York, postată pe pagina oficială a comunităţii ”Vă vedem din Sibiu”.

Artistul apare în faţa unui zid pe care scrie ”Rezist. Exist” şi ţine în mână un rucsac pe care sunt desenaţi cei doi ”ochi”, simbolul mişcării ”Vă vedem”. 

FOTO - Facebook Va vedem din Sibiu
FOTO - Facebook Va vedem din Sibiu

”Vă vedem de la New York”, este mesajul care însoţeşte fotografia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.