Poliţiştii argeşeni au depistat un bărbat în vârstă de 54 de ani din Piteşti care a acostat un minor, căruia i-a propus să întreţină relaţii sexuale. A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În ziua de 17 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit şi au reţinut un bărbat de 54 de ani, din Piteşti. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 17 iunie a.c., în timp ce se afla într-un parc din municipiul Piteşti, bărbatul a acostat un minor, căruia i-a propus să întreţină acte sexuale”, arată comunicatul de presă al IPJ Argeş.

Sâmbătă, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar duminică a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.