Traficul rutier pe drumul naţional 73, în judeţul Argeş, a fost reluat după două ore în care a fost blocat din cauza unor aluviuni. În zonă plouă în continuare, dar echipajele de drumari şi poliţişti au reuşit eliberarea carosabilului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că traficul a fost reluat pe drumul naţional 73, între localităţile Câmpulung şi Dragoslavele, din judeţul Argeş. 

Circulaţia rutieră a fost închisă din cauza aluviunilor venite pe partea carosabilă.

”În urma ploilor, s-au format aluviuni pe o lungine de 50 de metri şi o lăţime de 2 metri la kilometrul 63. Deşi în zonă plouă în continuare, s-au făcut eforturi pentru ca circulaţia rutieră să fie reluată pe acest segment de drum”, precizează, la rândul lor, reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)


La faţa locului s-au deplasat şi au acţionat angajaţi ai DRDP Bucureşti şi agenţi ai Poliţiei Rutiere.

Traficul în zonă a fost compet blocat pentru aproximativ două ore. Maşinile mai mici de 7,5 tone au putut ocoli porţiunea cu aluviuni, pe ruta DJ 725 Dragoslavele – DN 72 A Stoeneşti – DN73. Maşinile de mare tonaj, însă, nu au putut circula în zonă.

Judeţul Argeş s-a aflat, duminică, sub cod galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.