Peste 76 la sută dintre absolvenţii de liceu care au susţinut examenul de bacalaureat în judeţul Argeş au promovat în această sesiune, iar cinci dintre ei au obţinut media 10. Peste 200 de candidaţi care iniţial s-au înscris la examen nu s-au mai prezentat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, rata de promovare a examenului de bacalaureat în acest judeţ este de 76,28%, cu peste şase procente mai mare decât cea înregistrată în sesiunea din vara anului trecut.

Cinci dintre candidaţi au obinut media 10. Din totalul de 4571 absolvenţi înscrişi la bacalaureat în Argeş, s-au prezentat la examen 4363, ceilalţi 208 absentând.

Anul acesta foarte mulţi candidaţi au reuşit să ia bacalaureatul cu medii mari. Astfel, 1091 absolvenţi au medii între 9.00 şi 9.99, iar alţi 1009 au medii între 8.00 şi 8.99. De asemenea, 488 dintre candiaţi au luat bacalaureatul cu medii cuprinse între 6 şi 7. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.