Poliţiştii din Argeş au depistat, sâmbătă, o femeie de 32 de ani din judeţul Teleorman care conducea maşină având permisul suspendat. O altă tânără de 18 ani din Piteşti a fost descoperită de către poliţişti conducând fără a avea permis de conducere. În ambele cazuri au fost deschise dosare penale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, sâmbătă, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat o femeie de 32 de ani, din judeţul Teleorman, care conducea un autoturism, pe b-dul Petrochimiştilor din Piteşti, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat, arată comunicatul de presă al IPJ Argeş.

Ca urmare a celor constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

De asemenea, sâmbătă noaptea spre duminică dimineaţa, în jurul orei 00:30, poliţiştii de la Secţia de Poliţie Ruirală Poiana Lacului au depistat o tânără de 18 ani, din Piteşti, care conducea un autoturism, pe DN 67B, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.Ca urmare a celor constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.