Poliţiştii din Argeş au deschis un dosar de cercetare penală după ce o femeie din Câmpulung l-a acuzat pe un medic stomatolog că i-ar fi agresat sexual fiica în vârstă de şapte ani chiar în timpul unei consultaţii în cabinetul de medicină dentară. Medicul, care nu a fost pus sub acuzare, neagă că ar fi agresat-o pe copilă şi spune că nu ştie de ce mama acesteia l-a reclamat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii argeşeni au deschis dosar de cercetare pentru viol, după ce o femeie din oraşul Câmpulung a reclamat că fiica sa, în vârstă de şapte ani, a fost agresată sexual în timpul unui consult medical, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Poliţiei Judeţene Argeş.

Surse judiciare spun că femeia, care locuieşte într-un bloc din Câmpulung, a sunat miercuri la 112 susţinând că fiica sa a fost abuzată sexual de către un tânăr medic stomatolog chiar în timpul unei consultaţii.

Femeia le-a povestit poliţiştilor că a mers cu fiica sa la cabinetul de medicină dentară situat la parterul blocului în care locuieşte şi că, în timp ce o aştepta pe copilă în spatele unui paravan, ar fi văzut-o pe aceasta dând din mâini, moment în care s-a apropiat, medicul ieşind imediat din încăpere.

Chemat la audieri, stomatologul, care are 36 de ani, a susţinut că nu este vinovat şi că nu ştie ce motive ar fi avut mama fetiţei să îl acuze că i-ar fi agresat fiica.

Până în prezent, medicul nu a fost pus oficial sub acuzare, însă cercetările continuă în acest caz, au precizat surele citate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.