Turistul surprins de avalanşă în Munţii Parâng ar fi fost găsit de salvamontişti, însă nu mai avea semne vitale, a declarat, la Antena 3, secretarul de stat în MAI Raed Arafat, precizând că aşteaptă confirmarea informaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din informaţiile noastre, persoana ar fi fost fost recuperată, dar, din păcate, nu prezintă semne vitale şi nu se mai poate face nimic. Aceasta este informaţia, dar urmează să fie confirmată în 30-45 de minute", a declarat Arafat.

El a mai spus că în zonă nu este posibilă intervenţia cu elicopterul SMURD din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. 

Doi turişti au fost surprinşi de o avalanşă, vineri, în Munţii Parâng, sub Vârful Cârja. Unul dintre ei a reuşit să se salveze, iar celălalt a fost dat dispărut, mai multe echipaje de intervenţie plecând spre zona unde s-a produs avalanşa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.