Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat că spitalul de la Leţcani va fi preluat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), care va opera unitatea pe linie logistică. Arafat nu a putut oferi un termen la care se va încheia această operaţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat marţi, într-o conferinţă de presă, în ce stadiu se află spitalul de la Leţcani, Arafat a răspuns: ”Spitalul de la Leţcani este în proces de predare către IGSU, care va opera spitalul pe linie logistică. Există o comisie de recepţie care preia spitalul de la EURONEST, Asociaţia Consiliilor Judeţene Nord-Est, după care o să vedem ce este de corectat, ce este de reparat, dacă este ceva ca să fie pus din nou în funcţiune spitalul. Dar la acest moment se lucrează pe procesul de predare-primire al spitalului de ceva timp şi sper să îl finalizeze cât mai repede”.
Şeful DSU a precizat că nu poate oferi o dată la care spitalul din Leţcani va fi preluat de IGSU.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.